Logo CE Delft
CE Delft verricht al bijna 40 jaar onderzoek naar milieuvraagstukken en we hebben veel invloed op de vormgeving van verschillende beleidsterreinen. Met toegepast onderzoek maken wij wetenschappelijke inzichten hanteerbaar voor beleidsmakers. We zijn kritisch, open en constructief en toonaangevende Nederlandse en internationale opdrachtgevers weten ons te vinden.

De afgelopen jaren heeft CE Delft zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende consultants op het gebied van milieubeleid voor lucht- en zeevaart. Wij doen onderzoek ter voorbereiding van beleid op het gebied van luchtvervuiling, uitstoot van broeikasgassen, en andere milieuthema’s. Ons werk kenmerkt zich door een grondige kennis van economische, technische en beleidsmatige aspecten van de sectoren. Wij hebben een bijdrage geleverd aan het wereldwijd terugdringen van de zwaveluitstoot van schepen en aan het Europese klimaatbeleid voor de luchtvaart.

Wil jij ook een baan die echt bijdraagt aan het oplossen van maatschappelijke problemen?

Vanwege een groei in het aantal klanten zoeken wij een:

(Junior) Onderzoeker milieubeleid lucht- en zeevaart

De werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig uitvoeren van (deel)onderzoeken, kwalitatieve en kwantitatieve analyse, rapporteren over en presenteren van onderzoeksresultaten. Projecten worden altijd in teams uitgevoerd, en regelmatig wordt samengewerkt met buitenlandse partners. Het onderzoek dat wij uitvoeren wordt gedaan voor aansprekende klanten zoals de Europese Commissie, Nederlandse en buitenlandse overheden, milieuorganisaties en bedrijven.

Wij zoeken een collega die:

  • Een afgeronde masteropleiding economie met een relevante specialisatie zoals bijvoorbeeld vervoerseconomie, luchtvaarteconomie of maritime economics.
  • Kennis van techniek van vliegtuigen en/of schepen of aantoonbare belangstelling om deze kennis te ontwikkelen, bijvoorbeeld blijkend uit een N&T-profiel of een technische bachelor opleiding.
  • Een goed cijfermatig inzicht heeft en uitstekend thuis is in Excel.
  • Nauwkeurig is en gewend is om onder tijdsdruk te werken.
  • Een analytische instelling heeft en economische argumenten kan toepassen in analyses.
  • Ervaring of affiniteit heeft met milieuvraagstukken.
  • Bereid is internationaal te reizen.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels en bij voorkeur nog een andere taal van de Europese Unie.
  • Enkele jaren werkervaring in een onderzoeks- of adviesfunctie is een pré.


Wat bieden we?

We bieden een goed salaris en grote vrijheid om je te ontwikkelen in een richting die bij je past. Dat gebeurt in een inspirerende omgeving met leuk werk op de raakvlakken tussen politiek, wetenschap en samenleving, met inhoudelijk gedreven collega’s vanuit vele disciplines die communicatief, open en naar buiten gericht zijn. CE Delft kenmerkt zich verder door een informele, niet-hiërarchische werksfeer, ondersteuning en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.


Interesse?

Stuur een brief (per post of e-mail) met daarin duidelijk jouw motivatie en CV vóór 7 september 2017 naar Anita van der Stap, onze P&O-secretaresse. Het e-mailadres is pz@ce.nl. Ons postadres is Oude Delft 180, 2611 HH Delft.Voor meer informatie over de functie of CE Delft kun je contact opnemen met Jasper Faber op tel. 015-2150150.


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.